PUBLICITAT

La Massana

A cavall entre còmic i il·lustració

La primera exposició inaugurada és ‘Dark retrospective’, de l’autora gòtica Victoria Francés

Per ESTEFANIA GRACIA

Una de les obres exposades a La Massana Còmic.
Una de les obres exposades a La Massana Còmic. | EMILIO PRENAS
A falta de cinc anys per arribar al quart de segle, el Saló La Massana Còmic pretén celebrar enguany la vintena edició amb nou autors de primer nivell. Sota les regnes de Joan Pieras, l’esdeveniment es va iniciar dijous amb la inauguració de l’exposició Dark retrospective, de Victoria Francés. Una autora gòtica de gran renom que ja va participar en una edició anterior del Saló.
 
Tot i això, el tret de sortida institucional no es va donar fins ahir, quan Pieras i els demès membres de l’organització van destacar un any més la trajectòria de La Massana Còmic, que obra ja del tot les seves portes –des d’avui i fins demà– per a tots els curiosos i amants d’aquest art. Un dels convidats estrella que es deixarà veure pel saló és Enrique Corominas –il·lustrador dels llibres de la saga Cançó de gel i foc– qui també s’ha encarregat d’elaborar el cartell d’aquesta edició. On amb tota la seva destresa, hi ha encabit a Daenerys Targaryen i l’església de Sant Esteve. 
 
L’artista Daniel Torres també es passarà per la jornada amb el propòsit de presentar La casa. Una il·lustració còmica que combina amb certa audàcia la història i sociologia dels temps. Amb tot això, per als qui els hagi quedat el gust i plaer de conèixer als autors convidats, dissabte a la tarda es farà la signatura d’àlbums. I ja de cara a diumenge, els assistents podran veure novament les exposicions a partir de les 11.00 hores. 
 
A més de complementar la jornada amb la presentació de la pàgina web de La Massana Còmic i un concurs de Cosplay amb premis per als guanyadors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT