PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tècnics espanyols busquen l’origen del foc del Tiffany’s

Hi ha dubtes sobre si l’incendi es va iniciar en una xemeneia

Per R. M. S.

Un dels moments més crítics de l’incendi de l’edifici massanenc, el passat 29 de març.
Un dels moments més crítics de l’incendi de l’edifici massanenc, el passat 29 de març. | TONY LARA
La Massana se’n va anar a dormir la nit del passat 29 de març amb un bon ensurt després que s’incendiés la teulada de l’edifici Tiffany’s, just al costat del telecabina i en la cruïlla més transitada de la parròquia. En aquell moment es va parlar que l’inici de les flames va ser una de les xemeneies dels pisos alts, però davant dels dubtes de la companyia asseguradora s’ha iniciat una investigació contractada per aquesta per establir la realitat dels fets. D’aquesta manera, en cap cas es confirma que hagués estat una xemeneia, i ni tan sols està clar de quin immoble en concret es tractaria.
 
Les indagacions s’estan fent per part d’uns tècnics d’Espanya que estan investigant les causes perquè encara no se sap ni on va començar ni el per què, segons van informar fonts properes al succés. Es tracta d’uns tècnics d’una empresa espanyola contractada per la companyia d’assegurances, que ha iniciat les indagacions oportunes per esclarir els fets. D’aquesta manera, el que no es pot assegurar és que el foc sortís d’una xemeneia en concret, i ni tan sols que fos aquest l’inici de tot plegat. L’única cosa que se sap ara per ara és «el pis aproximat», segons les mateixes fonts. El que sí es confirma és que el foc va començar «a dos pisos vista» del que es creu és la zona inicial. 
 
D’aquesta manera, les fonts consultades afirmen que no hi ha «cap relació ara per ara» per afirmar amb claredat què l’incendi, tal com es va dir en un primer moment, hagués començat en el domicili del mateix veí que havia estat avisat el dia d’abans que no encengués la llar.
L’incendi que va destruir la teulada de l’edifici Tiffany’s de la Massana es va produir el passat dimarts 29 de març al vespre, al voltant de les 20.30 hores, que va haver de mobilitzar una gran quantitat de unitats del cos de Bombers, a més de Policia i agents de circulació, donada la dificultat de la zona ja que afectava la proximitat d’una de les zones més transitades del poble. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT