PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’Ambaixada espanyola commemora a Cervantes i Ramon Llull

Més de 60 exemplars d’’El Quixot’ es reuniran en una exposició a finals d’abril

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la temporada cultural de l’Ambaixada espanyola, ahir.
Presentació de la temporada cultural de l’Ambaixada espanyola, ahir. | ANA / M. T.
L’Ambaixada espanyola d’Andorra va presentar ahir la programació de la temporada cultural d’enguany. En aquest context, continuen els cicles de xerrades Diàlegs Iberoamericans i Diàlegs Europeus, a més, s’inclouen diversos actes per commemorar el quart aniversari de la mort de Miguel de Cervantes i el setè aniversari de la mort de Ramon Llull, segons informa l’ANA. 
 
Així, el proper 21 d’abril s’inaugurarà una exposició pròpia amb una seixantena d’exemplars d’El Quixot, i l’endemà, vigília de Sant Jordi, es farà una lectura pública doble de l’obra mestra de Cervantes i del Llibre de les bèsties de Ramon Llull, el referent fundacional de la literatura catalana. D’altra banda, l’entitat també tornarà a organitzar el Fòrum Pirineus, en una segona edició que estarà dedicada a la cultura iberoamericana aprofitant que Andorra la Vella n’és capital. 
 
Durant la presentació, l’ambaixador espanyol a Andorra, Manuel Montobbio va destacar que en la negociació de l’acord d’associació, Espanya «en tot moment ha donat suport a la consideració de les especificitats d’Andorra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT