PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La reformulació de Vallnord manté el nombre de treballadors

Martí Rafel, fins ara director general, passa a encarregar-se del vessant comercial d’EMAP

Per R.M.S.

Marticella i Ajona, en una entrevista conjunta que van concedir a EL PERIÒDIC el passat mes de febrer.
Marticella i Ajona, en una entrevista conjunta que van concedir a EL PERIÒDIC el passat mes de febrer. | Tony Lara
Es va iniciar l’any passat i la reformulació de Vallnord serà un fet més consolidat a partir d’ara, una vegada la marca comercial va presentar el balanç de la temporada 2015-2016 i, segons van informar aquesta setmana, els números surten. EMAP i Secnoa, les dues societats explotadores de Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís, respectivament, aniran a la seva més que mai a excepció dels departaments de màrqueting i premsa, per una part, i el de central de reserves, per altra, que segons assegura Xabier Ajona (Secnoa), «es reforçaran». Sí que hi ha, per contra, dues baixes laborals en el departament d’administració, i un canvi substancial en la direcció, ja que ara Vallnord tindrà dos directors generals: Ajona per part d’Ordino-Arcalís, i Josep Marticella per part de Pal Arinsal. El fins ara director general de Vallnord, Martí Rafel, cau i passa a ser director comercial de Vallnord Pal-Arinsal.
 
El Consell d’Administració de Vallnord va enviar ahir un comunicat per explicar que el procés seguit aquesta temporada ja tancada en què tant EMAP com Secnoa han diferenciat els seus projectes, es consolida a partir d’ara amb la que consideren «la finalització de la reestructuració de la societat Vallnord SA». Es tracta, segons afirmen, de la «reformulació i adequació de l’estructura de la societat, mantenint cadascuna de les dues societats explotadores  la gestió dels seus propis recursos.
 
A nivell de funcionament, la diferencia no és gaire, ja que es mantindrà per a la campanya d’hivern vinent el mateix sistema, és a dir que el client podrà optar pel forfait en una estació concreta o en global, amb les especificitats de preus que ja s’incloïa aquesta temporada. El que sí es potenciarà, segons van afirmar Ajona i Marticella, són els departaments de màrqueting i central de reserves. En el primer, ja s’havia incorporat una persona i hi ha previsió de contractar una altra, mentre que en el segon «es potencia de quatre a cinc persones», segons Ajona, «amb possibilitat d’altra incorporació. Així, ara la societat compta amb una vintena de treballadors, els mateixos que l’any passat.
 
Rafel, director comercial d’EMAP / Un dels canvis més importants arriba precisament de la direcció general. Ajona i Marticella assumiran la direcció general en conjunt, lloc que ocupava Martí Rafel, el qual surt del seu lloc on ha estat els últims anys i passa a ser director comercial d’EMAP.
 
«Martí Rafel continua tenint la nostra confiança i passarà a portar la part comercial d’EMAP», va manifestar ahir Marticella, que creu que ara la gestió, portada per part seva juntament amb Ajona, serà molt semblant, tot i que amb la necessitat d’estar d’acord: «La gestió de Vallnord serà tal com la feia Martí».
 
Missatge positiu / La separació de Vallnord es veu des de les dues societats com quelcom positiu. «Vallnord queda reforçada perquè ho engloba tot», va afirmar Marticella, que va insistir en la idea de què Vallnord és «la marca paraigües amb dues estacions». Per la seva part, Ajona va dir: «Vallnord no es buida de contingut, sinó que la part més potent, que són el màrqueting i les reserves, no només continuaran sinó que es reforçaran». En tot cas, va assumir que tot i que hi havia un funcionament eficient, «tenia deficiències». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT