PUBLICITAT

Al Freddie li hauria encantat

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El cantant de la banda que recorda Queen. Foto: EL PERIÒDIC

La plaça dels Arínsols d'Encamp és l'escenari escollit per rebre l'actuació de Tribut Queen-Momo. Després d'interpretar el paper protagonista en el reeixit espectacle sobre Queen We Will Rock You Madrid, musical que va comptar amb l'entusiasme de l'autèntic guitarrista de Queen, Brian May, que va dir de Momo ni més ni menys que "és un artista que li hauria encantat, a Freddie. Té una qualitat descarada, no coneix la por i canta com el diable", ara, Momo Tallis ens sorprèn amb una gira de concerts tribut a la banda londinenca Queen, cantant en directe per tota Espanya i secundat per la seva impressionant banda, els temes més emblemàtics de Queen.

Una setmana més tard, en concret el pròxim dijous 26 d'agost a les 22 hores, la plaça dels Arínsols acollirà l'actuació de Sleepy Rodríguez. Quatre músics contemporanis establerts a Andorra obstinats a recuperar el so dels anys 50: Sun Records, Scotty Moore, Elvis Presley, Jerry Lee, Carl Perkins... i les influències posteriors: Sleepy LaBeef i Stray Cats. Actualment els quatre músics adapten coreografies del món Line Dance als temes que interpreten.

Avui a les 22h Tribut Queen- Momo a la plaça dels Arínsols. Dijous dia 26 d'agost, nou espectacle al mateix emplaçament a càrrec de Sleppy Rodríguez. Informació: Departament de Cultura. Telèfon: 731 490.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT