PUBLICITAT

El VPC debutarà el 26 de setembre fora de casa contra l'US Tarascon

  • L'australià Peter Hughes es lesiona i no jugarà amb el club andorrà, que ja li busca substitut
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El VPC Andorra ja sap el calendari de competició que tindrà a Divisió d'Honor la pròxima temporada. La competició començarà diumenge 26 de setembre, quan el primer equip del club andorrà visitarà l'US Tarascon. El final de la temporada regular està previst per al 27 de març. Així mateix, el VPC va informar ahir que Peter Hughes, un dels fitxatges australians que havia fet el club, no jugarà amb el VPC per culpa d'una greu lesió. Així, doncs, l'entitat presidida per Thomas Ginesta ja li busca un recanvi.

La primera cita de la temporada per al VPC serà lluny del Camp del Consell. El matx en què els aficionats podran veure el seu equip a casa serà el de la segona jornada, quan el VPC rebi el RC La Saudrune el 3 d'octubre. Aquesta segona jornada marcarà una pausa, ja que hi haurà cita amb la selecció el 9 d'octubre contra Eslovènia, amb la qual cosa el VPC descansarà de la lliga. Els altres partits dels Isards que condicionen el calendari del VPC seran el 13 de novembre contra Armènia, el 12 de de l'any vinent contra Sèrbia i el 19 de març davant de Suïssa.

L'ADÉU DE HUGHES I L'OPCIÓ MÀXIM
L'actualitat passa per un dels australians fitxats pel club. Peter Hughes ha patit una greu lesió i finalment no vindrà, i és per això que l'entitat li busca ja un substitut. Així mateix, Màxim Taurinyà està disposat a tornar al seu equip de sempre, però ara mateix busca feina al Principat per confirmar la seva reincorporació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT