PUBLICITAT

Andorra La Vella

Barceló i Soler porten les seves diferències al Comunal

Dirigida per Simó, ‘Per un sí o per un no’ arriba avui a la capital

Per EL PERIÒDIC

Els protagonistes de l’obra, Manel Barceló i Lluís Soler.
Els protagonistes de l’obra, Manel Barceló i Lluís Soler. | AGENDA.AD
Una simple frase aconsegueix trencar el que havia estat una amistat de tota la vida i desemboca en una infinitat de picabaralles que aquesta nit, a les 9.30 hores, es desencadenaran al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. L’espai acollirà avui la representació de Per un sí o per un no, obra de l’escriptora Nathalie Sarraute que Ramon Simó ens apropa mitjançant l’escenografia.
 
Les instal·lacions del teatre de la capital queden reservades aquesta nit per a Manel Barceló i Lluís Soler, els encarregats d’encarnar les figures de dos amics, d’aquells de tota la vida. El fet de ser carn i ungla no els eximeix, no obstant de tenir diferències. De fet, el text es basa precisament en una d’aquestes discrepàncies i les baralles que sorgiran arrel d’una conversació que a priori semblava completament innocent. Un comentari fa esclatar una infinitat de discussions. És a partir d’aquesta guerra oberta entre Barceló i Soler que l’obra aborda el concepte d’‘amistat’ i com allò que diem –o deixem de dir– pot afectar els nostres vincles d’amistat. 
 
L’espectador també té lloc dins del diàleg: la representació el convida a implicar-se de manera inevitable tot havent-se de decidir per una o altra postura, pel que compte per qui es fan acompanyar.
 
Trajectòria / El trasllat a Andorra d’aquesta nit precedirà la imminent arribada del cartell de l’obra a la Sala Muntaner de Barcelona, després que l’obra sigui ja catal·logada com un dels èxits històrics de la cartellera barcelonina del final dels anys 80. Estrenada al Teatre Poliorama per J. M. Flotats i J. Puigcorbé. L’entrada té un preu de 20 euros, amb l’habitual descompte per als joves i la gent gran. Encara queden algunes places de les 247 butaques disponibles, que es poden adquirir al Centre Cultural de la Llacuna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT