PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern ascendeix la previsió de recaptacions de l’IRPF als 19 milions d’euros

El Departament de Tributs engega una campanya per ajudar en els dubtes i tramitacions

Per ESTEFANIA GRACIA

El ministre de Finances i el cap de l'Àrea de Planificació i Estratègia del Departament de Tributs i Fronteres, ahir.
El ministre de Finances i el cap de l'Àrea de Planificació i Estratègia del Departament de Tributs i Fronteres, ahir. | ANA / M. F.
El Govern va preveure a principis d’aquest mes que les recaptacions totals de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) ascendirien als 15,5 milions d’euros.

La xifra es va preveure sense tenir dades concretes dels obligats tributaris. Un cop aquests s’han pogut comptabilitzar, tot i que només per la part de rendes de treball –on se n’han previst uns 10.000–, s’espera que les recaptacions pugin fins als 18 o 19 milions d’euros. Dades que també podrien variar en funció de les activitats econòmiques i immobiliàries dels tributaris, «ja que aquestes encara no es poden tenir present», segons ha matisat aquest matí el cap de l’Àrea de Planificació i Estratègia del Departament de Tributs i Fronteres, Miquel Llongueras. 
 
El departament començarà el proper dilluns la campanya de l’IRPF per ajudar en tots aquells dubtes i tramitacions que s’hagin de fer d’aquest impost, que es pot liquidar des de l’1 d’abril fins al 30 de setembre
 
Més informació a l’edició de paper de demà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT