PUBLICITAT

Andorra La Vella

El fotògraf Miquel Arnal inaugura exposició a la capital

L’autor crea projectes centrats en l’espai i la utilització de l’home

Per EL PERIÒDIC

Exposició de Miquel Arnal a Deco-Art Gallery V.I.P.
Exposició de Miquel Arnal a Deco-Art Gallery V.I.P. | DECO-ARTGALLERY V.I.P.
La galeria d’art Deco-Art Gallery V.I.P. inaugurà demà i fins el 16 de juliol una exposició del fotògraf Miquel Arnal. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores i des de llavors romandrà oberta des de dimarts a divendres de les 10.00 a 13.30 h i de les 16.00 a les 20.00 hores, també es podrà assistir els dissabtes amb cita prèvia. 
 
Arnal va néixer a Barcelona el 1960. Va fer els seus primers passos en la fotografia als 16 anys com a tècnic de laboratori, assistent de fotografia i de realització. El 1981 va obrir el seu propi estudi i des d’aleshores ha desenvolupat una prolífica trajectòria en la qual alterna la fotografia comercial amb el treball de creació, que compagina així mateix amb la docència. 
 
La seva primera exposició va tenir lloc a la Galeria Spectrum-Canon de Barcelona (Hot Legs, 1979), que li va obrir les portes de diverses sales de la mateixa ciutat, Madird, València, Milan, Amsterdam i Santa Fe de Nou Mèxic. Des de 1984 desenvolupa diversos projectes fotogràfics centrats en l’espai i la seva utilització per part de l’home. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT