PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Companyia Carbassó celebra els 10 anys amb l’estrena d’‘E.R’

L’obra, una adaptació del text de Josep Benet, mostra una reflexió crítica

Per EL PERIÒDIC

Actrius de la Companyia Carbassó.
Actrius de la Companyia Carbassó. | COMPANYIA CARBASSÓ
La companyia Carbassó celebra els seus 10 anys en actiu amb l’estrena de l’obra E.R.. Un text de Josep Maria Benet i Jornet adaptat i dirigit per Joan Hernández, qui va dirigir la companyia ara fa cinc anys amb l’espectacle S Shakespeare. Enguany, la companyia teatral compta amb quatre actrius: Judit Martin, Iris Orriols i Naïma Fernández, a més de la col·laboració d’Olalla Losada que és component de la companyia Estripagecs de La Seu d’Urgell.
 
Les funcions es realitzaran els dies 26 i 28 de maig a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos lauredià a les 21.30 hores. El preu de l’entrada és de 10 euros, amb un 20% de descompte amb Carnet jove i Targeta magna o el carnet universitari de l’UDA, segons ha informat la companyia. Els tiquets es poden adquirir als punt de venda habituals: A través d’internet (www.morabanc.ad/entrades) o bé al mateix Centre Cultural i de Congressos, així com a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. 
 
L’obra d’estrena E.R. mostra una reflexió, amb crítica, drama i sentit de l’humor, sobre el món del teatre i les actrius. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT