PUBLICITAT

L'obra de l'aparcament del Prat del Riu, a Canillo, es retardarà un any

  • El Comú s'estalviarà mig milió d'euros en la construcció del pàrquing
  • Els treballs han de reforçar el soterrani a la part del riu i dels edificis propers
P. G.
CANILLO

Periodic
Les obres del futur aparcament del Prat del Riu. Foto: TONY LARA

Les obres de l'aparcament del Prat del Riu de Canillo s'acabaran un any més tard del previst, que era dos anys. Així ho va confirmar ahir el cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, que va explicar que aquest retard s'esdevé perquè hi ha hagut uns problemes en l'execució de la construcció dels fonaments, i s'ha hagut de construir d'una altra manera. En principi el projecte tenia previst fer els anclatges de la nova construcció per sota dels edificis adjacents. Tot i el retard, el Comú s'estalviarà almenys mig milió d'euros perquè, segons va informar Casadevall, el preu fixat fa dos anys en sis milions d'euros s'ha vist reduït "perquè els preus en la construcció han baixat".

Els propietaris dels edificis pròxims van explicar a aquest rotatiu que no se'ls havia informat sobre els anclatges de l'obra de l'aparcament, i es van negar que la nova obra ocupés el seu terreny soterrani. Per tant, el projecte ha canviat la manera d'executar els fonaments i ara es fa de la manera tradicional.

Ahir va sortir al BOPA l'adjudicació de la segona fase d'aquest edifici, que tindrà un espai d'aparcament i una nova plaça per a la població. En aquesta segona fase estava previst que s'edifiqués des dels soterranis fins a nivell del riu i una planta més, que serà la plaça. Tot i això, els canvis en els fonaments suposarà que encara quedi la finalització de fer la part de baix de l'edifici i es reforci la planta dels soterranis amb totes les mesures preventives d'inundacions, per protegir la part dels veïns però també la del riu.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT