PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Retirades 6.158 ampolles d'aigua de Font d'Arinsal

L'empresa Eden Spring España procedeix en detectar intoxicacions a Tarragona i Barcelona

Per EL PERIÒDIC

Una dona agafa aigua d'una ampolla de 20 litres.
Una dona agafa aigua d'una ampolla de 20 litres. | TONY LARA
Eden Spring España ha decidit retirar preventivament del mercat sis lots d'ampolles d'aigua de Font d'Arinsal per uns problemes de possibles intoxicacions a Tarragona i a Barcelona. L'empresa, que es nodreix de l'aigua andorrana. 

La retirada anunciada per l'empresa i que està tenint una gran repercussió a les xarxes socials, afecta a sis lots, en concret a 6.158 ampolles que van ser repartides a 925 clients de l'àrea de Barcelona i Tarragona els dies 7, 8, 11, 12 i 13 d'aquest mes d'abril, segons va informar l'empresa Eden Spring España a través d'un comunicat. L'empresa puntualitza que la retirada d'aquest producte no afecta a cap altre d'aigua d'altres indrets.

Antonio Alarcón, director general de l'empresa, ha manifestat en el mateix comunicat que han decidit "prendre totes les precaucions per assegurar que el producte que situem al mercat segueixi les normes espanyoles i europees més exigents". A més, segons afirma, "seguim estrictes estàndards de qualitat que inclouen controls en laboratoris externs i altres procediments de control".

El proveedor d'aquests sis lots és precisament Font d'Arinsal, i Eden Spring ha procedit "a prendre mesures preventives", mentre la situació "està sent investigada" i al mateix temps s'ha procedit a substituir les ampolles dels lots afectats, a més de la "higienització" de les fonts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT