PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els bitllets d’Andorra Airlines encara no veuen la llum

El període de venda ja ha començat i no es mostra la disponibilitat de vols

Per E. G.

Presentació de la companyia Andorra Airlines.
Presentació de la companyia Andorra Airlines. | TONY LARA
A falta de dues setmanes perquè s’enlairi el primer vol d’Andorra Airlines, els bitllets encara no estan a la venda. El president de la companyia aèria, Jorge Soriano, va assegurar en declaracions a EL PERIÒDIC que el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig es començaria a operar amb vols plens. Matisant també que els primers bitllets amb destinació a Madrid es podrien adquirir «a partir del 15 o 16 d’aquest mes». 
 
Però a hores d’ara, encara és impossible comprar un bitllet a través de la pàgina web d’Andorra Airlines o mitjançant el telèfon que es facilita en aquesta mateixa. Per una banda, si un interessat intenta adquirir un vol a través del web, aquest l’indica que la venda encara no està oberta i dóna la possibilitat de deixar un e-mail amb la idea d’enviar una comunicació quan es pugui realitzar la compra. Tanmateix, si s’intenta contactar amb el número de telèfon que surt en la pàgina de la companyia, aquest dóna error, i amb un missatge de teleoperadora, s’informa que el número al que es truca «no està en servei». 
 
Aquest rotatiu s’ha intentat posar en contacte amb Soriano i la companyia –sense obtenir resposta– per esclarir perquè els bitllets encara no estan operatius. Amb tot, l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra ja va manifestar que comercialitzar els bitllets d’un dia per l’altre «no és del tot seriós». «Si d’avui per demà ve algú a vendre bitllets la Seu-París ens ho pensaríem dues vegades». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT