PUBLICITAT

Montferrer

Foment assegura que la rotonda de Montferrer és licitarà enguany

Se sotmetrà a informació pública, que és un tràmit obligatori, aquest abril

Per EL PERIÒDIC

Uns veïns es manifesten en la rotonda de Montferrer.
Uns veïns es manifesten en la rotonda de Montferrer. | ANA
La rotonda de Montferrer es licitarà aquest 2016. O almenys això és el que els han tramès des del Ministeri de Foment als representants de la Plataforma d’afectats per la rotonda de Montferrer a través d’una carta. En la missiva s’informa que està previst que el projecte de construcció d’una rotonda a la intersecció de la N-260 amb la carretera d’accés a Aravell se sotmetrà a informació pública aquest mes d’abril, tràmit obligatori per poder dur a terme les expropiacions. 
 
El Ministeri de Foment espanyol assenyala que una vegada superat el tràmit de la informació pública tal com marca la normativa vigent, es procedirà a l’aprovació definitiva del projecte, de manera que la licitació es podrà dur a terme aquest 2016.
 
Aquest anunci arriba poques setmanes després que s’hagin iniciat les obres de les dues rotondes que han d’incrementar la seguretat viària a la N-260 al seu pas per la Seu d’Urgell. La construcció d’aquestes dues rotondes, juntament amb la de Montferrer, són velles reivindicacions dels veïns de la zona que volen, d’aquesta manera, reduir la perillositat d’aquest tram de la carretera N-260. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT