PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Servei d’Esports de la Seu convoca 14 places

8 places per a monitors del Casal Esportiu d’Estiu i 6 places per a treballar a la Piscina Municipal

Per EL PERIÒDIC

Piscina Municipal de la Seu d'Urgell.
Piscina Municipal de la Seu d'Urgell. | RÀDIOSEU
L’estiu s’acosta i des dels serveis públics es busca gent per cobrir diferents tasques. És el cas de la capital alturgellenca, ja que el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha convocat 8 places per a monitors del Casal Esportiu d’Estiu i 6 places per a treballar a la Piscina Municipal durant la temporada d’estiu 2016.
 
Pel que fa al Casal d’Estiu, des de l’Ajuntament han concretat que hi ha previstes quatre places per treballar entre les dates del 4 al 29 de juliol, i 4 places més per al període comprés entre el 4 de juliol i el 30 d’agost. Quant al personal per a la piscina, s’ha convocat dues places de socorrista, dues d’auxiliar de socorrista i dues més d’auxiliar administratiu per atendre la taquilla. El període d’obertura de la instal·lació serà enguany del 24 de juny al 31 d’agost. 
 
El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicia aquest dilluns 18 d’abril i s’allargarà fins al 13 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, com també la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal www.laseu.cat. Les sol·licituds s’han de lliurar al registre del Servei d’Esports, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT