Els quatre gols es produeixen en el primer quart d’hora

Per Joan Josep Blasco

Ludo i Aitor, dos dels golejadors, en una acció del partit.
Ludo i Aitor, dos dels golejadors, en una acció del partit. | J.J.B.
Tal i com va començar es podia esperar un partit amb un bon reguitzell de gols, però tot el moviment que va haver-hi en el primer quart d’hora no va tenir continuïtat en el marcador. L’FC Andorra, tot i fer un millor partit que d’altres que ha guanyat, va empatar amb el CE Mataró (2-2).

L’arrencada va ser intensa. No s’havia acomplert el primer minut que Pol va tenir feina, atrapant un xut després d’una mitja volta d’Aitor. Al 4 Arturo marcava. Aprofitava una passada de Ferré per superar al defensa que li sortia al pas i la sortida del porter. Però l’empat no fer-se esperar. A l’11, una recuperació dels del Maresme permetia a Uri rematar, amb la pilota tocant la base del pal i entrant dins la porteria. I només dos després Aitor capgirava el marcador amb una vaselina mil·limetrada. Els tricolors no es van venir abaix i tornaven a posar la igualada al 15. Un xut creuat d’Arturo el rebutjava en curt el porter i Ludo ho aprofitava.  El partit prometia. I més per la determinació d’Aitor. Primer amb una falta lateral que fregava el pal curt, i després amb una rematada que Pol atrapava en dos temps. Era només el minut vint i el partit era trepidant, però a partir d’aquí es va calmar, i les arribades a l’àrea ja no aportaven el mateix grau de perill.

En la represa l’FC Andorra seguia portant la iniciativa, amb un joc combinatiu que seguia el que havia realitzat al primer temps. El partit estava del tot obert. Cisteró amb un rematada des de la frontal ho provava, trobant-se amb el porter groc-i-negre. Igual que una centrada de Victor Hugo, quan Àlex estava a punt d’impactar amb el cap. Els tricolors van protestar fortament un penal sobre Arturo, del qual l’àrbitre se’n va desentendre. Sebas i Juli imprimien imaginació i velocitat en atac. Victor Hugo, amb una rematada de cap, va tenir la darrera ocasió.