PUBLICITAT

Xest

Meritori quart lloc de Cardelús a Xest

Després de la primera cita del campionat és cinquè de la general

Per #GASS

Cardelús va anar superant rivals a la segona carrera al Circuit Ricardo Tormo de Xest.
Cardelús va anar superant rivals a la segona carrera al Circuit Ricardo Tormo de Xest. | Promoracing
Arrencada de temporada esperançador de Xavi Cardelús al Campionat d’Europa de Moto2. El Circuit Ricardo Tormo de Xest obria l’esdeveniment, amb les dues primeres carreres del curs. A la segona aconseguia classificar-se a la quarta posició, mentre que en la primera havia estat novè. Aquest és el millor resultat del pilot andorrà des de que disputa aquest campionat.
 
 A la segona de les curses al traçat valencià Cardelús realitzava una bona sortida, i a mida que s’anaven completant voltes superava rivals, millorant en quasi un segon el seu millor crono en els entrenaments i quedant-se a vuit dècimes de la volta ràpida de la prova. Va avançar contrincants fins a creuar la línia d’arribada en la quarta posició. Aquest resultat millorava el que havia assolit en la primera de les curses a Xest, on va concloure novè. «Estic contentíssim, feliç i molt satisfet per aquest èxit, que significa una important consolidació a la categoria. A les dues curses m’he centrat en marcar el ritme que sabia que podia fer i plantejar una estratègia que em permetés millorar volta a volta. La sortida de la primera cursa no ha estat tan efectiva com la de la segona, però el novè lloc és també molt important perquè aquesta és una categoria molt competida» indicava el pilot de Promoracing.
 
La preparació de cara al campionat va ser complicada, per la caiguda que va patir i l’operació que se li va haver de realitzar. «El cap de setmana ha estat extraordinari, he anat de menys a més i hem recollit els fruits de la bona feina feta per tot l’equip després d’una pretemporada gens fàcil a causa de la fractura de clavícula que em vaig fer fa poc més d’un mes», assenyalava Cardelús, que se situa cinquè a la general. La segona etapa del Campionat d’Europa serà el 29 de maig, al circuit MotorLand Aragón. En aquesta cita confia en donar-li continuïtat a l’aconseguit a la Comunitat Valenciana: «Ara cal seguir treballant cada dia amb la mateixa o més intensitat per mantenir aquesta línia i gaudir d’aquest moment inoblidable».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT