PUBLICITAT

Valkenburg

Purito es retira de l’Amstel Gold Race per una caiguda

El Katusha confia que es recuperi per participar aquesta setmana a la Fletxa Valona i la Lieja-Bastogne-Lieja

Per #GASS

Purito, a l’Amstel Gold Race.
Purito, a l’Amstel Gold Race. | Tim De Waele
Joquim Purito Rodríguez afrontava amb esperances les clàssiques de les Ardenes. A la primera cita, l’Amstel Gold Race, es va veure perjudicat per una caiguda que li va impedir seguir en cursa. El Katusha espera que el de Parets del Vallès es recuperi per prendre part en les dues proves d’aquesta setmana a Bèlgica.
 
A seixanta quilòmetres per al final el resident català va patir una aparatosa caiguda. Va continuar en cursa, realitzant un gran esforç sota la pluja per atrapar al pilot. Va aconseguir-ho, però les conseqüències de la caiguda va obligar a baixar de la bicicleta. «Va ser un xoc dur. Va ser capaç de continuar una estona, però no es va poder recuperar. Tenia dolor, pel que per a ell en aquest moment s’havia acabat la cursa», indicava José Azevedo, director del Katusha, exposant el seu convenciment per a que dimecres pugui competir a la Fletxa Valona i diumenge a la Lieja-Bastogne-Lieja: «Aquestes curses s’adapten millor a les seves característiques i són grans objectius tant per nosaltres com per a ell».
 
L’Amstel Gold Race es desenvolupava entre Maastrich i Valkenburg, amb un recorregut de 258 km i 34 murs que desenvoquen a Cauberg, a 1,8 km per al final i que acostuma a dictar sentència. El vencendor a l’esprint, amb un temps de 6.18.02 hores, va ser l’italià Enrico Gasparotto (Wanty Gropue Gobert), que ja va ser guanyador de la cursa cervesera el 2012. De fet, des de llavors no havia guanyat cap altra prova. Segon amb el mateix crono va ser el danès Michael Valgren (Tinkoff).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT