PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Qui ha fet més mèrits per ser distingit com a Andorrà de l’any?

El proper 15 de maig es donarà a conèixer el nom de les tres personalitats que accedeixen a la final

Per EL PERIÒDIC

Relació dels quinze andorrans proposats per endur-se el guardó d’Andorra de l’Any’.
Relació dels quinze andorrans proposats per endur-se el guardó d’Andorra de l’Any’. | El Periòdic
Esportistes, polítics, artistes, activistes socials... Enguany els lectors del PERIÒDIC D’ANDORRA tenen l’oportunitat d’escollir les personalitats més destacades del Principat en l’àmbit polític, social, econòmic, esportiu i cultural. L’objectiu principal del guardó és triar la persona o institució que més ha fet per Andorra el 2015 i donar-li el reconeixement que es mereix. De fet, qualsevol persona i/o institució que hagi fet quelcom pel país ha pogut ser proposada com a andorrà de l’any sense distinció, ja que és la pròpia ciutadania la responsable de suggerir els possibles noms guanyadors. 
De la mateixa manera, el jurat que votarà i que per tant tindrà l’oportunitat de decidir l’andorrà de l’any és també la gent del país. Per tant, és la gent del carrer, els treballadors i habitants d’Andorra, els que podran dir la seva i reconèixer la feina d’aquella persona que creuen que s’ho mereix. El guardonat obtindrà, doncs,  un reconeixement popular. 
Divendres passat va acabar el termini per presentar les propostes i, un cop culminat aquest procés, s’ha  procedit a fer una selecció dels 15 que més gent hagi inscrit en el concurs. És a dir, dissabte ja va quedar elaborada la taula dels 15 semifinalistes que la ciutadania ha volgut que arribin a la ronda final. Els escollits abracen diferents sectors i àmbits del país i han resultat ser els següents: Albert Coma (President de la FAE), Carles Perea (promotor social), Ester Fenoll (promotora social), Ferran Teixidó (esportista), Jordi Giné (veterinari), Jordi Llovera (enginyer), el grup de Castellers d’Andorra (entitat cultural representada per Juli Peña), Sergi Balielles (esportista), Piluca Díez (promotora social), Joaquim Purito Rodríguez (esportista), Dolors Carmona (política), el col·lectiu de Fallaires d’Andorra (entitat cultural representada per Santi Sánchez), Sergi Mas (escultor), Trini Marín (política) i Francesc Areny (director de Protecció Civil).
Per conèixer millor la tasca i el tarannà de cada un d’aquests personatges, a partir d’avui i fins el proper 15 de maig el PERIÒDIC inclourà tant a la seva edició en paper com a la versió digital una entrevista propera i personal als aspirants al premi. D’aquesta manera i amb la intenció de conèixer una mica més d’aprop tots els seleccionats, els lectors sabran el motiu pel qual cada un d’ells es mereix convertir-se en l’andorrà de l’any. 
A partir d’aquí, i amb totes les cartes ja sobre la taula, tots aquells que ho desitgin podran votar el seu preferit enviant un SMS al 707 amb les paraules andorradelany –tot junt i sense apòstrof ni accent– seguit del nom del semifinalista escollit. Si ho prefereixen, també es podrà votar a través de la pàgina web –www.elperiodic.ad– i per correu electrònic a l’adreça [email protected]
El termini acabarà el 15 de maig, de manera que els ciutadans tindran un mes per triar els semifinalistes que volen que passin a la final. D’entre tots, s’escolliran les tres personalitats més votades. Finalment, el nom de l’andorrà de l’any es coneixerà la segona quinzena del mes de juny en una gala organitzada per aquest rotatiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT