PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres detencions per presumptes maltractaments en l’àmbit domèstic

A més, un jove de 19 anys va ser arrestat per possessió de cocaïna

Per EL PERIÒDIC

Façana de l’edifici de la Policia.
Façana de l’edifici de la Policia. | ÀLEX LARA
La Policia va registrar ahir tres detencions per diferents casos de presumptes maltractaments en l’àmbit domèstic. El primer cas va tenir lloc la matinada de diumenge, a les  5.20 hores, quan una patrulla va ser requerida per una baralla en un domicili particular d’Andorra la Vella. Els agents van detenir un home de 33 anys, no resident i de nacionalitat portuguesa, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments, i un andorrà de 35 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

També ahir diumenge, passats uns minuts de les 9 del matí, una patrulla va tornar a ser requerida per una discussió en un domicili d’Andorra la Vella. En aquest cas, la Policia va arrestar un home i una dona, tots dos residents portuguesos de 23 anys, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Finalment, també a la capital, el cos de Policia va procedir, a les 15.00 hores, a la detenció d’un resident portuguès de 47 anys per un altre presumpte delicte de maltractaments. L’agressió, segons apunta el balanç policial de la setmana, hauria tingut lloc durant la matinada.

D’altra banda, durant la darrera setmana de l’11 al 17 d’abril, s’han efectuat dues detencions més: la d’un andorrà de 19 anys per possessió d’1,2 grams de cocaïna; i la d’un andorrà de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte d’injúries, amenaces i resistència greu als funcionaris de policia, la matinada del dissabte a La Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT