PUBLICITAT

Andorra La Vella

La Setmana de la Creativitat obre al públic amb una quarantena d’activitats

Els participants entraran en un sorteig de premis valorats en més 1.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Un dels tallers de la Setmana de la Creativitat, al Centre La Llacuna, ahir.
Un dels tallers de la Setmana de la Creativitat, al Centre La Llacuna, ahir. | ANA / M. B.
El Centre Cultural La Llacuna obre les seves portes perquè tots aquells que ho desitgin puguin provar fins a una quarantena d’activitats de manera gratuïta durant tota aquesta setmana, segons ha informat l’ANA. 
 
El comú de la capital ha organitzat la Setmana de la Creativitat amb l’objectiu de donar a conèixer la gran quantitat de cursos que es realitzen en aquestes instal·lacions «obertes a la creativitat», segons el cònsol menor de la capital, Marc Pons. 
 
Així, tots aquells que participin en alguna de les activitats tindran l’oportunitat d’entrar en un sorteig de premis valorats en més de 1.000 euros per gaudir el proper curs d’un dels tallers del centre. Actualment hi ha més de mig miler d’inscrits en les diferents escoles ubicades a La Llacuna. Concretament, l’Institut de Música compta amb 338 alumnes, l’Escola d’Art amb 151, i l’Escola de Teatre i Dansa gairebé 90.
 
La Setmana de la Creativitat substitueix la jornada de portes obertes que se celebrava anteriorment amb l’objectiu «d’anar més enllà i donar la connotació que l’edifici està obert a la creació», segons va explicar el cònsol menor de la capital, Marc Pons.
 
Activitats de la setmana / Una de les activitats més destacades tindrà lloc demà a les 20.00 hores a la Sala d’Actes de La Llacuna. Es tracta del col·loqui Andorra, un país creatiu?, en què representants del món artístic, creatiu i cultural debatran sobre l’estat actual de la creativitat al país. Posant de manifest així també les diverses opinions i reflexions dels sectors que es veuen empresos per l’àmbit cultural actual del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT