PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘Companys de Barri’ fa una crida a la igualtat

Prop de 400 infants podran veure l’espectacle i mostrar els seus dubtes

Per EL PERIÒDIC

L‘espectacle de titelles ‘Companys de Barri’, ahir.
L‘espectacle de titelles ‘Companys de Barri’, ahir. | SFGA
L’Àrea de Promoció de l’Autonomia Personal del Departament d’Afers Socials ha organitzat la representació de l’espectacle de titelles Companys de Barri que podran veure uns 400 infants de vuit anys de les diferents escoles del país, segons ha informat el Govern. Les representacions es van iniciar ahir i continuaran avui al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. 
 
L’espectacle és una producció de la Federació Ecom (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física amb seu a Barcelona), que reflexiona al voltant de la diversitat de la societat també des del punt de vista de la discapacitat.
 
En una actuació d’una hora aproximadament de durada, els diferents personatges van presentant les seves particularitats, tres d’ells tenen una discapacitat (un és cec; l’altre va en cadira de rodes; i l’altre té la Síndrome de Down), una altra és negra (d’origen africà però nascuda a Catalunya) i l’última és una nena sense discapacitat. Tots ells expliquen les seves vivències vitals a un públic que els pot fer preguntes i dialogar al voltant de la diferència.
 
Amb l’espectacle es pretén escoltar els dubtes que tenen els nens envers el món de la discapacitat i a augmentar-ne la sensibilització. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT