PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Inaugurada la primera minideixalleria al centre urbà

La infraestructura, que té un cost de 10.000 euros, està situada a dins de l’aparcament del Parc Central

Per EL PERIÒDIC

El conseller de Medi Ambient i Noves Tecnologies, David Astrié, en l’interior de la minideixalleria, ahir
El conseller de Medi Ambient i Noves Tecnologies, David Astrié, en l’interior de la minideixalleria, ahir | Tony Lara
El Comú d’Andorra la Vella va inaugurar ahir la primera minideixalleria del centre urbà de la parròquia, situada a l’aparcament del Parc Central. Tal i com va informar l’Agència ANA, l’objectiu de la nova infraestructura, que té un cost aproximat d’uns 10.000 euros, és facilitar la recollida de residus específics, com ara radiografies, productes d’informàtica, pneumàtics, electrodomèstics o petits mobles, ja que fins ara els ciutadans de la capital s’havien de desplaçar fins a la deixalleria general de la Comella o bé fins a Escaldes-Engordany. 
La nova minideixalleria, de 30 metres quadrats, està situada a l’interior de l’aparcament per tal que els ciutadans puguin desplaçar-s’hi en cotxe i aprofitar la mitja hora gratuïta del Parc Central. Compta també amb quatre contenidors de recollida selectiva de vidre, paper, cartró i envasos, per donar resposta a les queixes dels veïns de la zona, davant la manca de contenidors al barri.  
Amb aquesta nova infraestructura, el conseller de Medi Ambient i Noves Tecnologies, David Astrié, va indicar que es vol contribuir a augmentar la fracció selectiva per tal d’assolir els objectius que s’ha marcat el Ministeri. El projecte es va iniciar durant l’anterior mandat comunal i Astrié va destacar que era un punt «absolutament necessari». D’altra banda, el conseller va informar que s’han habilitat tres nous dispensadors de bosses de recollida d’excrements de gossos al Camí de l’Obac, per tal que, amb la col·laboració dels propietaris, es pugui mantenir el trajecte net. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT