PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern fixa 22 objectius per al període 2016-2020 en el marc de l'Estratègia Nacional del Paisatge

L'objectiu principal és millorar la qualitat del paisatge

Per EL PERIÒDIC

El director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell; la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó i la cap de l'Àrea de Paisatge i Biodiversitat, Anna Moles
El director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell; la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó i la cap de l'Àrea de Paisatge i Biodiversitat, Anna Moles | ANA /M.F.
En el marc de l'Estratègia Nacional del Paisatge, el Govern ha dissenyat un pla d'accions per al període 2016-2020 que preveu la implementació de 22 accions. Entre aquestes, n'hi ha de diferents tipus, com ara legislatives: impulsar una llei de conservació del medi natural o una llei d'avaluació ambiental de plans i programes i normatives: reglamentar el control de la contaminació lumínica per marcar uns llindars en funció de les zones i actualitzar la normativa acústica, en funció dels cadastres sonors i tenint en compte les diferents zones. També s'estudiarà la possibilitat de tirar endavant un grau universitari en paisatge o avaluar l'ordenació dels cartells publicitaris. "L'objectiu principal és millorar la qualitat del paisatge" ja que es tracta d'un actiu molt important tant per als visitants com per als ciutadans del país, tal com ha recordat la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, incidint en què es tracta d'un projecte transversal i que necessita de la implicació de tothom. S'incidirà "força en els paisatges urbans i les zones industrials" tal com ha destacat Calvó, així com al voltant de les carreteres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT