PUBLICITAT

Andorra La Vella

Tot a punt per fer la connexió entre els Castellers de Xile i Andorra la Vella

La Plaça del Poble albergarà una gran pantalla per seguir la construcció simultània

Per EL PERIÒDIC

Roda de premsa per presentar l’actuació en ‘streaming’, ahir.
Roda de premsa per presentar l’actuació en ‘streaming’, ahir. | ANA
La Plaça del Poble serà l’escenari de l’actuació simultània dels Castellers de Xile i els d’Andorra la Vella. Al vell mig s’hi situarà una pantalla gegant per veure via streaming la construcció dels castells des del continent americà, mentre el grup local els realitza al mateix temps a la plaça. L’acte, emmarcat en la capitalitat iberoamericana que lidera quest any Andorra la Vella, tindrà lloc dissabte a les 17:30 hores. 
 
«Som els primers que ho fem i Andorra quedarà a la història, esperem que això obri altres possibilitats a les altres colles» va destacar ahir el president de la colla castellera d’Andorra, Juli Peña. A més, segons informa l’ANA, aquest va assegurar que «el món casteller estarà atent a aquesta actuació». 
 
L’actuació habitual dels xilens és el pilar de cinc, la torre de sis, el tres de set i el quatre de sis, però en aquesta ocasió, el cap de colla vol afrontar la que ha qualificat com la bèstia negra de la colla. Per part de la colla local, es faran la torre de sis, el cinc de sis i el tres de sis, castells habituals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT