PUBLICITAT

Bassella

Denunciats 4 motoristes per circular fora pistes a Tiurana i Bassella

Els fets denunciats es sancionen amb multes de 301 a 3.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Imatge de les motocicletes.
Imatge de les motocicletes. | AGENTS RURALS
Quatre motocicletes del tipus enduro han estat interceptades aquesta setmana pels Agents Rurals en una zona boscosa localitzada entre els municipis de Tiurana i de Bassella, a cavall entre les comarques de la Noguera i l’Alt Urgell, segons ha informat RàdioSeu. 
 
Els vehicles de dues rodes es van detectar durant un servei de patrullatge rutinari. Després de recórrer 2,5 quilòmetres per corriols i senders, els cossos de seguretat van poder arribar fins als conductors i els van poder aturar per procedir a la seva identificació.
 
Així, el cos d’Agents Rurals va aixecar quatre actes per infracció administrativa de la Llei 9/1995, de 27 de juliol, d’accés motoritzat al medi natural. Els fets denunciats es sancionen amb multes de 301 a 3.000 euros. A més, també es van efectuar denúncies per infracció de la normativa de Trànsit, que van ser trameses al Servei Català de Trànsit (SCT). Concretament, els denunciats no van presentar la inspecció tècnica del vehicle, circulaven amb una motocicleta sense matrícula i no tenien concertada l’assegurança obligatòria.
 
Els Agents Rurals del Departament d’Agricultura estan habilitats pel Servei Català de Trànsit per denunciar infraccions del Reglament de Vehicles, del Reglament General de Circulació i del Reglament general de Conductors, entra altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT