PUBLICITAT

Ordino

Ordino convoca un concurs per culturitzar el bosc de l’Esquella

El comú té la cessió del terreny durant deu anys

Per EL PERIÒDIC

Uns infants al bosc de l’Esquella.
Uns infants al bosc de l’Esquella. | COMÚ D'ORDINO
Ordino obre un concurs d’idees per desenvolupar un projecte artístic al bosc de l’Esquella. La voluntat de la iniciativa és fer «atractiu un espai natural a través de l’art que pugui tenir un interès turístic i que s’identifiqui amb la parròquia». 
 
El territori ideat per a la iniciativa comprèn la zona de bosc que va de Segudet al Coll d’Ordino. Segons ha informat el comú de la parròquia, el passat mes de febrer es va signar un conveni amb el quart d’Ordino per la cessió d’aquest terreny a deu anys, «en el qual s’especificava que es portarien a terme activitats culturals lligades al territori».
 
Concurs nacional / El concurs és d’àmbit nacional i està obert a tots els artistes residents a Andorra. Les idees es poden presentar fins el 20 de maig. 
El bosc artístic formarà part d’un projecte turístic i cultural, que ha de fer «referència explícita a un aspecte cultural, tradicional o natural de la parròquia i s’haurà d’integrar al bosc», matisa el comú. Una part del projecte haurà d’estar relacionada amb la llegenda del tió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT