PUBLICITAT

Encamp

Encamp obrirà de cara a l’estiu 200 places de pàrquing

La instal·lació es trobarà prop de l’edifici de Ràdio Andorra

Per EL PERIÒDIC

El terreny on es té la intenció de fer l’estacionament, a Encamp.
El terreny on es té la intenció de fer l’estacionament, a Encamp. | ANA / B. N.
El terreny on inicialment s’havia d’ubicar una escola francesa a Encamp podria finalment servir a una utilitat molt diferent: segons informa l’agència ANA, la corporació comunal analitza ubicar a la zona que queda davant de l’edifici de Ràdio Andorra, un aparcament que tindria capacitat per a 200 automòbils i que es preveu tenir enllestit de cara a l’estiu que s’apropa.
 
Per ara, la corporació comunal treballa per assolir un conveni amb el Govern, així com també es trobaria en intercanvis amb el propietari d’un espai annex on s’hauria de fer l’accés a l’hipotètic estacionament. La voluntat de la corporació local és que aquesta infraestructura pogués estar operativa a en pocs més de dos mesos i, per tant, s’espera que en el termini d’un mes pugui estar tot tancat per després procedir a condicionar l’espai.
 
Per la seva localització, des del comú es creu que seria un bon punt per donar servei a Prada de Moles per la seva activitat diària i perquè serà un punt neuràlgic de les estades esportives) a la parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT