PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Ld’A creu «poc convincents» les explicacions de Cinca

L’executiva liberal exigeix al ministre «un acte de transparència absolut»

Per EL PERIÒDIC

Gallardo, Costa i Naudi, al Consell General
Gallardo, Costa i Naudi, al Consell General | Tony Lara
Liberals d’Andorra considera «poc convincents i menys aclaridores» les explicacions que el ministre de Finances, Jordi Cinca, va exposar fa uns dies arran de la seva vinculació als papers de Panamà. En un comunicat, l’executiva liberal va assegurar que el ministre ha aportat uns arguments « sempre de forma esbiaixada i parcial, per anar esquivant les seves responsabilitats com a persona pública» i ,també, «com a garant no només de l’ètica, de la moral i de la bona praxis, si no també de l’estètica política». 
Els liberals van preguntar que si la relació de Cinca amb Mariette Holding era «simplement laboral» o «anava més enllà i comprenia una condició accionarial dins d’aquesta empresa». La formació va ampliar els seus dubtes i neguits en aquest comunicat i van apuntar «activitats poc estètiques» del ministre, en relació al transport de lingots d’or. Van assegurar que tot plegat són «episodis massa foscos i poc clars» i «amanits amb la pobresa argumental de les explicacions del ministre fins a la data».
Finalment, l’executiva liberal va tancar la nota emesa exigint Cinca «un acte de transparència absolut», perquè la seva «opacitat està malment la imatge del país cada dia que passa, per culpa de la nefasta gestió del seu afer».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT