PUBLICITAT

la seu d'urgell

Creixen un 45% les propostes pel pressupost participatiu

Un total de 186 idees postulen a l’adjudicació de 100.000 euros

Per El Periòdic

El cartell amb què s’anunciava la proposició de l’Ajuntament vers la ciutadania.
El cartell amb què s’anunciava la proposició de l’Ajuntament vers la ciutadania. | El Periòdic
Èxit a la segona convocatòria per al pressupost participatiu: els veïns de la Seu han presentat 57 idees més per postular als 100.000 euros que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania per tal que desenvolupin les seves iniciatives. 
 
En total, la corporació ha rebut un total de 186 propostes al procés participatiu que es va obrir el passat 1 d’abril per decidir en què s’inverteix 100.000 euros dels comptes d’aquest exercici. Aquesta edició de la convocatòria ha obtingut un increment del nombre de propostes de prop del 45% respecte la primera, quan se’n van rebre 129, tal com informa ràdio Seu.
 
L’augment «força» significatiu del nombre de propostes s’explica, segons la percepció de la tinent d’alcalde de Participació Ciutadana de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, «per la bona experiència de la primera edició, ja que les persones que van participar-hi i la població en general han pogut comprovar que es tracta d’un procés rigorós i útil», va afirmar.
 
Cadascuna de les gairebé dues centenes de propostes seran ara analitzades per un comitè de l’administració, que farà una valoració tècnica i econòmica, en base al llistat facilitat per l’empresa assessora, on únicament apareixeran les propostes formulades, sense que hi consti qui les ha presentat. Les que s’hagin acceptat en base a l’acompliment dels criteris es podran consultar a finals del mes de maig al web municipal www.laseu.cat com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT