PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Podi de Carles Aguareles a la general de Copa d’Europa

L’andorrà acaba vuitè al Big Air de Suïssa i ascendeix tres llocs a la taula

Per EL PERIÒDIC

Carles Aguareles, en un salt durant una competició anterior.
Carles Aguareles, en un salt durant una competició anterior. | FAE
Gran resultat per a l’estil lliure andorrà. Quan semblava que la temporada ja havia finalitzat per a l’únic representant que ha pogut competir aquesta temporada, Carles Aguareles, ahir es va produir un cop d’efecte que va donar com a resultat final un podi continental. 
 
Després de no haver pogut competir el dijous per unes petites molèsties al peu, l’esquiador va ser ahir vuitè en el Big Air que va disputar a l’estació suïssa de Silvaplana i que era puntuable per a la Copa d’Europa. Aquest resultat el va catapultar de la sisena plaça, en la qual estava situat després de la jornada de dijous, a la tercera posició de la classificació general, en la qual hi és amb un total de 227 punts, a només tres del segon lloc, que ocupa l’italià Igor LAstei (230). El lideratge va quedar finalment a més distància ja que el finlandès Daniel Antell va sumar 344 punts per assolir el primer lloc. 
 
En la prova d’ahir a Suïssa, Aguareles va obtenir 16.00 punts per ser vuitè. El rider local, Luca Schuler, va ser el vencedor, seguit dels seus compatriotes Colin Wili i Jonas Hunziker, que van ser segon i tercer. 
 
Aquesta prova de Big Air era la primera en la qual hi participava l’andorrà. El tècnic de l’esquiador del Principat, Josep Gil, explicava que va ser una molt bona competició per a ell: «A la primera part dels entrenaments, l’adaptació ha estat molt ràpida a la rampa. A la tercera ronda ha pogut fer el truc de competició i en les classificatòries ha esquiat més còmode, amb millors grabs i recepcions». L’entrenador va concloure que «la competició tenia molt nivell i estem contents amb els resultats». La posició assolida al Big Air, però, no és l’única raó per la qual ha d’estar satisfet ja que Aguareles ha marcat la seva millor temporada amb el podi en Copa d’Europa i una de les més destacades de la FAE.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT