PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Baralla veïnal amb una espasa i una pistola elèctrica

Un home del bloc resulta ferit lleu a causa de la disputa

Per EL PERIÒDIC

Edifici administratiu de la Policia.
Edifici administratiu de la Policia. | TONY LARA
El Cos de Policia va detenir durant la darrera setmana a vuit persones, una contra un presumpte delicte contra el patrimoni i set per altres delictes. 
 
Una de les detencions efectuades es va produir dimecres passat quan els agents de policia van haver d’intervenir en un bloc veïnal del Pas de la Casa on s’estava produint un enfrontament entre diversos individus. Cap a les 20:15 hores del vespres, dos residents portuguesos, de 56 i 21 anys, van iniciar una baralla utilitzant una espasa i una pistola de descàrrega elèctrica. Un tercer veí va resultar ferit lleu a causa de la disputa. 
 
Pel que fa a la resta d’intervencions, la Policia va detenir divendres a una resident espanyola de 32 anys com a presumpta autora d’un delicte d’apropiació indeguda d’un vehicle llogat al país. Els agents van procedir a la detenció d’un andorrà de 42 anys en compliment d’una ordre de detenció judicial. 
 
Tanmateix, un resident portuguès de 40 anys va ser detingut dissabte com a presumpte autor d’amenaces vers la seva ex-parella, en ser controlat per una alteració de l’ordre dins el domicili d’aquesta. Finalment, la Policia va detenir diumenge un home i una dona andorrana de 21 i 20 anys i un resident portuguès de 24 anys com a presumptes autors d’una agressió física on van resultar ferits un home i una dona en un altercat que es va iniciat pop d’un local nocturn de la capital. L’aldarull va finalitzar després entre els mateixos implicats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT