PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Obertes les preinscripcions per a l’Escola de Música

Tots els tràmits cal formalitzar-los a la secretaria de l’escola

Per EL PERIÒDIC

Imatge de la campanya de preinscripció i  matriculació
Imatge de la campanya de preinscripció i matriculació | El Periòdic
Des d’ahir i fins al 6 de maig ja es poden formalitzar tant les matrícules com les preinscripcions per accedir a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell per al curs 2016-2017. Segons va explicar RàdioSeu, tots els tràmits cal formalitzar-los a la secretaria de l’escola, situada a la primera planta del Centre Cultural Les Monges.
Des de l’Ajuntament es va detallar que la matrícula l’han de fer els alumnes que ja estudien actualment a l’Escola Municipal, mentre que les preinscripcions s’adrecen als nous alumnes que vulguin entrar al centre. Els futurs alumnes han d’omplir el formulari i fer constar les assignatures que vulguin cursar, com també l’especialitat instrumental. S’aconsella que es marquin dos instruments per odre de preferència.
El centre públic urgellenc imparteix classes a infants a partir de 3 anys. Els ensenyaments estan oberts a qualsevol persona interessada en formar-se i gaudir de la música. Se’n pot trobar més informació al mateix centre, al telèfon 973 354 639 o bé enviant un correu a [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT