PUBLICITAT

Barcelona

Dos bronzes de Ramírez i un rècord sub-15 de Ricart al Trofeu Sant Jordi

Èric Fernández es queda a les portes del podi als 50 lliures i Patrick Pelegrina fa un tercer lloc en infantil

Per El Periòdic

Mònica Ramírez, a la dreta d'un dels podis del Trofeu Internacional Sant Jordi, diumenge a Barcelona.
Mònica Ramírez, a la dreta d'un dels podis del Trofeu Internacional Sant Jordi, diumenge a Barcelona. | FAN
El Trofeu Internacional Sant Jordi que es celebra tradicionalment al CN Mediterrani va viure dissabte passat dos podis en la categoria absoluta. Tots dos van correspondre a la millor exponent femenina de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Mònica Ramírez, que va aconseguir la tercera posició en els 100 liures amb una marca de 59.98 i en els 50 esquena, amb un 31.65. També va participar al 200 lliures, amb un registre de 2.10.09 que li van donar la cinquena posició.
 
Un altra andorrana que va destacar va ser Lea Ricart, que va rebaixar el rècord d’Andorra sub-15 a 2.32.18 per acabar la desena.
De la seva banda, Èric Fernández es va quedar a les portes del podi en els 50 lliures, amb una quarta plaça i un temps de 24.80, mentre que els 100 lliures va ser setè amb millor marca personal, 55.46.
 
També va fer millor marca personal Patrick Pelegrina als 100 braça, amb un registre de 1.13.43 i l’endemà, al Trofeu Sant Jordi infantil, es va penjar el bronze en la mateixa distància amb 1.15.05.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT