PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sada estarà dues setmanes de baixa per un esquinç al genoll

El capità sumava cinc minuts en els últims dos partits abans de la lesió

Per Iván Moure

Sada i Peñarroya, durant a la visita del BCA als reclusos de la Comella, el mes passat.
Sada i Peñarroya, durant a la visita del BCA als reclusos de la Comella, el mes passat. | TONY LARA
Ahir, dos dies després de la derrota del BC MoraBanc Andorra a la pista de l’Herbalife Gran Canària, Sada va topar en l’entrenament matinal amb un company i se li va anar el genoll cap a dins. Ja no va poder continuar entrenant. Al vespre va sotmetre’s a una ressonància magnètica i el pronòstic diu que estarà dues setmanes de baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret.
 
La lesió arriba en una situació delicada. L’equip de Joan Peñarroya porta cinc partits perduts seguits, dels quals en el penúltim contra l'Unicaja, el base i capità va jugar cinc minuts i en el darrer, cap. Segons el tècnic, «per decisió tècnica». Sada, amb l’afegit d’aquesta lesió, encara no s’ha volgut pronunciar al respecte.
 
En tot cas, el diumenge vinent continua la Lliga Endesa amb la visita del Fiatc Joventut al Poliesportiu (12.30 hores) i Peñarroya té clara una cosa: «Després de dos mesos dolents [en la segona volta el MoraBanc suma 3 victòries en 12 partits] i el que em preocupa ara és preparar el pròxim partit ve i guanyar, que ho necessitem. No és cap final, però tenim ganes d’aconseguir un triomf».
 
FALLA LA DEFENSA I TAMBÉ LES PÈRDUES / El tècnic manresà no amaga que la defensa «és un aspecte a millorar» però no l’únic. També trontolla alhora d’atacar. «De vegades cometem pèrdues com contra l’Unicaja que ens costen un parcial en contra. Hem de millorar en això per arribar als finals dels partits amb opcions», va admetre. Amb tot, creu el tècnic que no falla l’actitud: «D’això no tinc queixa. Es podria veure l’equip més endollat», va assegurar. Apunta a la confiança i l’angoixa: «Quan les coses no surten, hi ha detalls que fan que entrin els dubtes. Estem en un moment delicat i hem d’anar amunt».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT