PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Òscar Sonejee es repensa la seva retirada del futbol

Vol acabar la seva carrera amb millors sensacions que les de l’actual curs

Per JOAN JOSEP BLASCO

Sonejee, en els moments previs de començar un partit amb la UE Santa Coloma.
Sonejee, en els moments previs de començar un partit amb la UE Santa Coloma. | Tony Lara
Mesos enrera Òscar Sonjee tenia clar que aquesta seria la seva última temporada. Per tal i com s’ha desenvolupat aquesta, i per com es troba físicament, està per la labor de seguir un altre any en actiu i ja sí acomiadar-se de manera definitiva.
 
La campanya amb el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià, conjunt al que arribava el passat estiu, no s’ha desenvolupat com esperava l’entitat, sense poder classificar-se per a jugar competició europea. Amb el rendiment de l’equip al llarg de les jornades ja es va entreveure el que acabaria succeint. «M’ho estic pensant. Tal i com ha anat l’any acabo amb unes sensacions que no són bones i no em vull acomiadar així, d’una forma trista. A més, a la segona volta vaig estar lesionat i no vaig poder ajudar l’equip», afirma Sonejee, que es troba amb ganes de seguir: «Em veig en condicions de continuar i crec que encara puc aportar». A més, al seu entorn, «m’estan animant per a que continuï».
 
Amb quaranta anys, encara li queda corda. I sobretot, vol dir adéu per la porta gran. «M’agradaria acabar amb unes sensacions molt millors, aconseguint els objectius de l’equip», indica el jugador, que vol continuar «en un equip amb aspiracions», com ha fet sempre a la Lliga Nacional, tant amb el Sant julià com anteriorment amb l’FC Santa Coloma i l’FC Lusitans. Seguirà «una temporada més, sempre que es donin les condicions». Ahir va jugar en el matx avançat amb la UE Santa Coloma que tancava els play-off al títol per als dos conjunts i posa fi a la temporada. El més probable és que no sigui l’últim cop que se’l veu sobre un terreny de joc en actiu. El que descarta totalment és tornar a enfundar-se la samarreta de la selecció. «És una etapa que la tinc tancada», afirma. És el jugador amb més internacionalitats amb l’absoluta, i l’únic que és centenari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT