PUBLICITAT

Andorra La Vella

García i Castaño tornen amb eines educatives

Els factors socials fan que cada cop hi hagi més joves amb problemes de conducta

Per EL PERIÒDIC

Francisco Castaño i Pedro Gracía en una anterior xerrada.
Francisco Castaño i Pedro Gracía en una anterior xerrada. | EL PERIÒDIC
El presentador de televisió i orientador juvenil, Pedro García Aguado, i el professor especialitzat en joves amb problemes de conducta, Francisco Castaño Mena, tornen avui al Principat per oferir una nova xerrada educadora i presentar el seu darrer llibre Aprender a Educar 2. On es mostren un seguit de casos reals sobre joves amb problemes de comportament i com –des del punt de vista dels pares– s’ha pogut fer front a aquesta situació. 
 
Castaño assegura que cada cop hi ha més joves i adolescents que tenen una mala conducta, en part per «diversos factors que avui dia copsen la nostra societat, com el repte de les noves tecnologies que afecta als pares, el poc temps que tenen aquest per estar en contacte amb els seus fills –ja que han de treballar–, l’excés de sobreprotecció o el mal gestionament de les frustracions». 
 
Per tot plegat, ambdós experts intenten posar a l’abast dels pares diverses eines d’educació i exemples de casos que han pogut conèixer d’aprop. «La idea és que els pares aprenguin a educar als seus fills per poder evitar en major mesura els enfrontaments i conflictes», matisa Castaño. 
 
Els interessats podran assistir avui al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, a les 19.30 hores, a la conferència que duran a terme García i Castaño i conèixer així el punt de vista dels experts, per tal d’entendre altres formes d’educar als fills en cas que mostrin una mala conducta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT