PUBLICITAT

Encamp

Torres té dubtes sobre l’heliport si afecta La Cabeca

El Comú espera l’informe definitiu sobre accessos, afectacions i rutes

Per EL PERIÒDIC

El cònsol major, Jordi Torres, amb el ministre Jordi Torres a l’esquerra.
El cònsol major, Jordi Torres, amb el ministre Jordi Torres a l’esquerra. | ANA / S. F.
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va valorar ahir la proposta d’instal·lació de l’heliport que va fer fa unes setmanes el Govern. Torres confirma que el Comú es troba a l’espera de l’informe definitiu sobre accessos, afectacions i rutes que en cas que es proposés l’heliport tindria per als veïns. «Si veiem que pertorba l’entorn o l’urbanització de La Cabeca que es troba projectada difícilment serà bo».
 
Pel que fa al projecte d’urbanització de La Cabeca, el cònsol confirma que els informes de Govern són favorables al projecte d’urbanització. Aquest pas és previ a l’inici de les obres de construcció d’habitatges que està previst. «A mesura que es comenci a urbanitzar el macrojecte, d’aquí dos o tres anys, tindrà una incidència positiva en els pressupostos», va assegurar.
 
Aquestes declaracions les va fer ahir Torres a l’entorn de l’església de Sant Jaume dels Cortals, la capella que es troba a més alçada d’Encamp, que va acollir un any més la missa en honor a Sant Jaume dels Cortals, amb la participació de desenes d’encampadans. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT