PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El vent causa danys materials al sud de l’Alt Urgell

El tempral també provoca danys a Oliana

Per EL PERIÒDIC

El Castell de Peramola després de la ventada
El Castell de Peramola després de la ventada | JORDI ODÉN
L’episodi de vent del passat diumenge va causar danys materials importants al sud de l’Alt Urgell, segons Ràdio Seu. Un dels més remarcables va ser al Castell de Peramola, on el temporal va fer caure la teulada, que ja estava en mal estat. Els fets es van produir a les 11 del matí, segons va informar la Direcció General d’Emergències.

De fet, des de l’Ajuntament peramolí van explicar que en anteriors ocasions ja havien advertit als propietaris de l’històric edifici de l’estat de degradació en què es troba, amb risc d’esfondrament. El consistori té previst fer un nou i definitiu requeriment a la propietat perquè condicioni la finca o bé, en cas contrari, la cedeixi perquè esdevingui un equipament municipal.

El vent també ha provocat danys al municipi veí d’Oliana, on va caure un arbre de grans dimensions. Els Bombers també van haver d’intervenir per desperfectes en balcons, teulats i mobiliari urbà. l vent va assolir cops de 90 km/h a Coll de Nargó, 95 km/h a Planoles i 73 km/h a Tuixent. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT