PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un home detingut per ferir una dona a la cara amb un objecte de vidre

La Policia deté dos nois per intentar robar en un garatge a Escaldes-Engordany

Per EL PERIÒDIC

Un agent de policia durant una intervenció
Un agent de policia durant una intervenció | TONY LARA
La Policia ha detingut un home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en ferir una dona a la cara amb un objecte de vidre. El Cos de Policia ha informat que, el 27 d’abril, a les 01.35 hores, un establiment comercial d’Encamp va requerir una patrulla per un aldarull. Un home de 32 anys, de nacionalitat marroquina i no-resident, és identificat com a l’agressor d’una dona que presentava ferides a la cara.

En el balanç setmanal de la Policia també s’ha notificat que dos joves de 23 anys, de nacionalitat andorrana, han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni. El 8 d’abril, la Policia va rebre una denúncia per un presumpte furt amb força en grau de temptativa a l’interior d’un garatge de la parròquia d’Escaldes-Engorday. L’enquesta efectuada ha portat a la identificació i detenció dels presumptes autors del delicte.

A més, la Policia ha detingut sis conductors per donar positiu en el control d’alcoholèmia. El 29 d’abril van ser detingudes tres persones: un andorrà de 31 anys, amb una taxa de 0,84 grams d’alcohol per litre de sang, en ser controlat en una parada rutinària; un espanyol resident de 49 anys, amb una taxa d’alcohol d’1,99 g/l., en ser controlat per una infracció al codi de la circulació, i un portuguès resident de 37 anys, amb una taxa de 0,98 g/l., en tenir un accident amb ferits. El 30 d’abril va ser detingut un noi andorrà de 19 anys, amb una taxa d’1,84 g/l., en tenir un accident amb resultat de danys materials, i marxar del lloc sense identificar-se. Finalment, el Primer de Maig dues persones van ser detingudes: l’una, portuguès resident de 27 anys, amb una taxa de 1,07 g/l., en tenir un accident amb ferits, i l’altra, un andorrà de 19 anys, amb una taxa de 1,26 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

D’altra banda, ahir a la tarda un home de 38 anys, conductor d’una furgoneta, va resultar ferit en una topada contra un camió a la carretera de la Comella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT