PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Andorra Airlines diu que no podia gestionar res per canvis a les oficines

Soriano manté que el primer vol serà a final de mes i que és complet

Per EL PERIÒDIC

Soriano, el dia de la presentació.
Soriano, el dia de la presentació. | TONY LARA
El director d’Andorra Airlines, Jordi Soriano, va lamentar ahir la falta de comunicació de l’empresa i va justificar que «hi ha hagut canvis en l’oficina i per això no hem pogut contestar els correus i el telèfon no funcionava». El director d’Andorra Airlines també va assegurar a l’ACN que «no hi ha cap problema de finançament ni de capital» i va xifrar «el capital social de la companyia en 140.000 euros». 
 
Soriano va voler remarcar que «aquest capital social no apareix al registre mercantil, tal com algun mitjà ha dit, ja que al ser en forma de crèdit no te perquè sortir registrat». El president de la companyia, a més, va confirmar que la companyia començarà a operar amb avions llogats perquè no disposa de llicència de vol per tal de fer volar avions propis. Soriano va senyalar que «llogarem els avions per hores, garantint un mínim d’hores, per tal de disposar tant dels avions com de la tripulació allà on vulguem». 
 
El primer vol, a finals de maig / Soriano va explicar ahir que Andorra Airlines va endavant i que «el vol inaugural, que serà la darrera setmana de maig o primera de juny, està complet tot i no posar els bitllets a la venda». El cap de la companyia aèria va explicar que aquest primer vol sortirà dissabte al matí de Madrid en direcció a l’aeroport d’Andorra-La Seu i seguidament sortirà de la Seu cap a Madrid. L’endemà, diumenge, farà el trajecte a la inversa.
 
Regulars / En relació als vols regulars, Soriano, va especificar que els vols de la Seu a Porto sortiran el divendres i tornaran els dilluns. A Madrid hi haurà un vol entre setmana que sortirà a primera hora de la Seu i tornarà a la nit. Respecte a aquest vol, Soriano, va dir que «és un vol pensat per a gent de negoci i temes laborals». 
 
També vols d’oci / A més, Madrid, comptarà amb uns vols el cap de setmana destinats a l’oci. Així mateix els vols a Palma de Mallorca es realitzaran durant el cap de setmana. Soriano va puntualitzar que «de moment els vols a París queden ajornats per falta d’alguns permisos, però esperem es puguin oferir aviat». 
El director d’Andorra Airlines també ha explicat que, a més dels canvis que han estat fent en les oficines i que ha impedit el contacte amb ells, s’estan fent els canvis al web per poder començar a vendre bitllets. Aquests també es podran adquirir a través de diferents plataformes i d’agències de viatges. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT