PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un participant dels Tallers de la Massana anirà a la Biennal

Els projectes artístics s’hauran de presentar el 6 d’octubre

Per E. J. M.

Una participant en una de les edicions dels Tallers d’art de la Massana.
Una participant en una de les edicions dels Tallers d’art de la Massana. | TONY LARA
Tornen els Tallers d’art de la Massana i amb un incentiu: un dels projectes que hi participi representarà Andorra a la Biennal de Venècia 2017. La ministra de Cultura, Olga Gelabert, va anunciar ahir l’obertura de la convocatòria pública per a la concessió de tres espais als Tallers de la Massana, que no buscaven artistes des del 2011, quan van ser ocupats per Joana Baygual, Rafael Contreras, Sílvia Guillem, Neus Mola i Meritxell Papió. De fet, els Tallers d’art són una experiència de work in progress, és a dir, cada creador té el seu ritme de treball i per això no hi ha convocatòria anual. Ara bé, aquesta vegada ha calgut esperar més de cinc anys.
 
La convocatòria està oberta a tots els artistes i creadors en l’àmbit de les arts plàstiques, de nacionalitat andorrana o residents a Andorra. El projecte per optar a ocupar un dels tres tallers de la Massana pot incloure més d’una disciplina artística, i pot ser individual o col·lectiu. Dels treballs que es desenvolupin durant l’estada dels creadors en els tallers, se seleccionarà un dels projectes que representaran Andorra a la 57a Biennal d’art de Venècia del 2017. 
 
El projecte ha d’estar acabat el 6 d’octubre del 2016 i cada artista haurà de presentar una maqueta que permeti la visualització de l’obra. El comissariat que selecciona les obres per a la Biennal escollirà un dels projectes dels Tallers d’art. Els artistes que ja han anat a Venècia queden exclosos de la convocatòria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT