PUBLICITAT

Greus lesions dels 'riders' Scotty Jordan i Aida Aleix

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Males notícies per al freestyle del país. La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va informar ahir que els dos riders júniors, Scotty Jordan i Aida Alex, han patit sengles lesions que els deixaran fora de la competició durant uns mesos. Els dos tenien previst competir al Campionat del Món júnior que se celebra des d'avui fins al 30 d'agost a l'estació del llac Wanaka, a Nova Zelanda.

Scotty Jordan va viatjar el 10 d'agost a Nova Zelanda per disputar la competició mundialista, però durant un entrenament físic va caure i es va trencar el peroné dret. El jove andorrà va tornar ahir al Principat per ser examinat pels metges de la FAE. El seu període de recuperació és incert fins que no rebi un diagnòstic a Andorra.

Per altra part, Aida Aleix va patir una caiguda a finals de juliol durant un entrenament a la glacera de Saas Fee, a Suïssa, i es va trencar el lligament creuat anterior. L'andorrana va caure en l'entrada d'un salt i va ser operada a Tolosa el 6 d'agost. Els terminis establerts per la seva recuperació són d'un mínim de sis mesos, amb la qual cosa gairebé es perd la temporada. Tant Aleix com Jordan havien rebut la confiança del cos tècnic de la FAE per ser a les competicions internacionals júnior de freestyle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT