PUBLICITAT

La Copa TT arriba a Arinsal amb una prova que pot ser clau

  • La cita, que tanca la competició en vehicles de Sèrie, és a les quatre de la tarda
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bringué, líder en la categoria Preparats, en una de les proves. Foto: ACA

Després de les proves d'Ordino i La Rabassa, la Copa TT manté Albert Cabanes (X-trem), Josep Bringué (Preparats) i Miquel Giró (Sèrie) com els millors posicionats per alçar-se amb el triomf, encara que la igualtat, sobretot entre els equips amb vehicles preparats i de sèrie, fa preveure emocions fortes. La cita és avui a Arinsal, a partir de les 16.00.

Tal com és habitual, les verificacions administratives i tècniques marcaran el punt de partida del Trial 4x4 d'Arinsal. A partir de les 15 hores els membres dels equips inscrits tindran opció de tenir un contacte visual amb el recorregut i una hora més tard està previst que els vehicles vagin cap a les diferents zones per iniciar la competició sobre el ter- reny. A partir d'aquest moment seran quatre hores de lluita intensa per superar els obstacles previstos per l'organització en el menor temps possible. La cita servirà per definir la classificació definitiva de la categoria de Sèrie, mentre que també pot resultar determinant per entreveure quins poden ser els triomfadors de les categories X-trem i Preparats, als quals encara els quedarà una oportunitat (X-TREM 4x4 Challenge d'Andorra, el 8, 9 i 10 d'octubre) per lluitar pel títol.

De moment, en X-Trem Albert Cabanes és el sòlid líder amb 30 punts, mentre que amb XX s'hi troba Eduard Aguilo. Amb 16 punts és tercer Pere Ache. En la categoria Preparats, Josep Bringué lidera la classificació amb 24 punts, només quatre punts per sobre de David Choy, que és segon, i vuit respecte al tercer, Daniel Bringué.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT