PUBLICITAT

Santa Coloma

Encamp i Carroi es jugaran ser a Primera

Al darrer partit de la Lliga Grup Becier, l'Ordino s'imposa a l'Engordany

Per EL PERIÒDIC

Acció del partit entre l’Ordino i l’Engordany, ahir, a la Borda Mateu.
Acció del partit entre l’Ordino i l’Engordany, ahir, a la Borda Mateu. | FAF
L’ avançaments de partits que s’han anat succeint va fer que ahir només es jugués un a la Lliga Grup Becier per concloure la temporada. A Segona estava per conèixer qui seria l’equip que promocionaria, i aquest serà el CE Carroi.
 
El seu matx contra l’Atlètic Amèrica va donar-se per finalitzat a la primera part quan el Carroi vencia per 1-4. El rival estava jugant amb vuit futbolistes i dos es van lesionar, pel que es no es podia continuar. Surt com a guanyador del partit, pel que finalitza el curs en la segona posició, que li permet jugar la promoció amb l’FC Encamp.
 
Divendres el Don Denis FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma s’enfrontaven i van finalitzar empatats (1-1). Per tant, ahir només quedava per disputar-se un matx per donar-se per tancada la Primera Divisió. L’Assegurances Generals FC Ordino va imposar-se a La Adelita UE Engordany per 4-3. Pels ordinencs, que van aixecar un 0-2, Miguel Ángel marcava en tres ocasions i en una Gaeta, mentre que pels escaldencs Matos en feia dos i Mamadou un.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT