Els tricolors perden per 2-0 contra el Sants

Per EL PERIÒDIC

Ludo rebutja una pilota en el partit contra el Mataró.
Ludo rebutja una pilota en el partit contra el Mataró. | J.J.B.
La derrota per 2-0 al camp de la UE Sants, el segon classificat, fa que l’FC Andorra deixi de creure en l’ascens a la Tercera Divisió. Als tricolors sembla que aquest tram final la temporada se’ls està fent llarga, pel desgast que ha suposat i sobretot per les baixes que van acumulant cada jornada.

Els tricolors van haver de tirar un altre cop de juvenils per completar la convocatòria per les sis baixes que sumaven. Les defenses dels dos conjunts van patir en el primer tram algunes imprecisions que van complicar la vida, però no va passar d’aquí. Una sèrie d’errors en cadena va significar el primer gol dels barcelonins. Entre les pèrdues de pilota i la falta d’encert per rebutjar-la acabava amb un penal de Ludo al minut 18, que Navarro s’encarregava de transformar. Fins llavors els locals ben poca cosa havien fet ofensivament. Els tricolors ho van intentar, però les rematades de Sebas, Arturo, Ludo i Betriu no van tenir èxit.

A la segona part el Sants aprofitava la seva ocasió. Emili no va estar encertat a l’hora d’evitar l’entrada de Navarro, ni tampoc Pol en la seva sortida, i el davanter va fer el segon al 52. Als tricolors els  va faltar creació i només en un parell d’oportunitats a pilota aturada els andorrans van crear cert perill. «No hem fet un mal partit, però ens ha faltat profunditat i estar més encertats al darrera per no rebre els gols», indicava l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que veu com al seu equip li comença a faltar benzina: «De l’ascens queda clar que ens n’oblidem i volem acabar la temporada el millor possible. Ens ho mereixem per l’any que portem».