PUBLICITAT

La Massana

Thirion i Cabirou guanyen al Vallnord Bike Park

Guillem Casal finalitza en la 35a posició a la prova massanenca de la Copa Catalana

Per EL PERIÒDIC

Rémi Thirion, en plena cursa a Vallnord.
Rémi Thirion, en plena cursa a Vallnord. | Vallnord
El Vallnord Bike Park de la Massana va obrir portes amb la Copa Catalana de descens, que serveix com a banc de proves per a la cita de la copa del Món d’aquesta temporada. Per aquest motiu el cartell de participants va ser important. Els francesos Rémi Thirion i Marine Cabirou van complir els pronòstics i van ser els guanyadors d’una prova que va comptar amb la participació de 325 riders.
 
El recorregut que presentava la cursa és molt similar al que es trobaran els participants el 3 i 4 de setembre de la Copa del Món que acollirà la instal·lació. Només es va variar una zona de salts per d’adaptar-la als diferents nivells d’aquesta prova. La pluja va fer acte de presència i els corredors s’hi van haver d’adaptar. Thirion, del Team Commençal Vallnord, va adjudicar-se la victòria amb un crono de 4.42,36 minuts. Al podi van acompanyar-lo dos compatriotes. Al segon caixó va pujar Baptiste Pierron (4.46,81) i al tercer Florent Payet (4.47,23). En categoria femenina Cabirou, actual campiona del món de descens junior, va emprar un temps de 6.34,28 per completar el traçat. El segon lloc va ser per a la també gal·la Alix Jacquemart (7.16,59) i el tercer per a l’espanyola Blanca Julià (7.54,24). Blanca Aracil, l’única fèmina júnior, va ser quarta amb 8.30,88, mentre que la resident Soraya Drici signava la cinquena plaça amb 9.12,37.
 
Per la seva part Guillem Casal va aconseguir el millor crono (5.27,72), acabant 35è de la general, sent 29è a la categoria elit. Joan Aracil va ser tercer en cadet amb 5.53,39, mentre que Aaron Querol era setè (6.37,11) i Nicolás Rey vuitè (6.40,46). Albert Barilaro, en màster 30, va fregar les posicions de podi, finalitzant a la quarta plaça amb 5.33,76.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT