PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'aigua és el producte estrella dels súpers a Escaldes

Les vendes es disparen i la gran majoria de botigues les multipliquen per tres i per quatre

Per Iván Moure

Un operari emmagatzema l'aigua per a l'entrega amb la cua dels ciutadans d'Escaldes per anar a recollir-la, ahir cap a les dotze del migdia al pavelló del Prat Gran.
Un operari emmagatzema l'aigua per a l'entrega amb la cua dels ciutadans d'Escaldes per anar a recollir-la, ahir cap a les dotze del migdia al pavelló del Prat Gran. | TONY LARA
Els grans beneficiats d’aquest mal que està afectant al gruix de veïns del centre d’Escaldes estan sent, clarament, els supermercats i demés botigues de queviures. Fa dos dies que és l’aigua el seu producte estrella fins el punt de multiplicar per tres i per quatre la seva venda.
 
Des del supermercat Diagonal de Fiter i Rossell expliquen que dilluns van esgotar existències: «A les sis de la tarda ja no quedava res. Teníem reserves al magatzem i avui [per ahir] les vendes continuen a un ritme infernal» per això, a la comanda d’avui han demanat als proveïdors molta més quantitat de l’habitual. Ells també han notat la crispació de la gent: «Es nota que la gent està farta d’aquesta història. A les cues i a l'hora de pagar es desfoguen amb nosaltres... Ens toca fer una mica de psicòlegs».
 
Al Caprabo de l’illa Carlemany han demanat per avui el doble d’aigua. «La gent està inquieta, sents comentaris a les cues de preocupació». Els estands d’aigua es podien veure gairebé buits. «Ahir [per dimarts] a mig matí vam haver de fer una segona comanda d’aigues. Venem més les barates i en garrafa de 5 o 6 litres, es nota que la gent vol l’aigua per cuinar i netejar».
 
A Alimentació El Rebost de l’avinguda Carlemany també han multiplicat per quatre les vendes. «Enlloc d’una ampolla, ara compren packs». Amb tot, ells també són afectats pels talls d’aigua: «El motor de la nevera funciona amb aigua, per a nosaltres és un prejudici important». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT