PUBLICITAT

sant julia de loria

L’UdA celebrarà a l’octubre la seva primera festa universitària

Més de 500 alumnes acudeixen a la 12a Diada del centre d’estudis

Per marisa da costa

Uns alumnes xerren a la terrassa del bar proper a la universitat.
Uns alumnes xerren a la terrassa del bar proper a la universitat. | Tony Lara
Havent constata l’èxit de la festa universitària celebrada el passat 17 de març, organitzada com a prova pilot, la Universitat d’Andorra (UdA) ha optat per reservar un dia a la seva agenda per a la celebració de la festa de l’UdA. La jornada, que enguany se celebrarà el 21 d’octubre, prendrà el caire de benvinguda al nou alumnat. L’ocasió se sumarà així a la Diada universitària, de la que ahir se’n celebrava la 12a edició.
 
Més de 500 alumnes del primer  curs de tots els centres de batxillerat del país van participar de la jornada, aprofitant l’avinentesa per a fer una ullada a les instal·lacions així com per sol·licitar informació sobre els serveis que s’hi ofereixen.
 
Després de la tongada de monòlegs amb caràcter científic i del dinar –que va haver de ser desplaçat de la plaça de la Germandat a l’entrada del Centre de Congressos Lauredià a causa del temps–, els estudiants van poder triar entre orientar la seva trajectòria estudiantil o bé participar d’una sèrie de tallers. El més triomfant, amb 120 inscrits, va ser la demostració de drons, prèvia explicació de com construir un d’aquests aparells de moda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT