PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UE i La Adelita, amb la Copa en joc i també anar a Europa

L'Estadi Comunal acollirà demà la final a les 17.00 hores i cinc hores abans, l'anada de la Promoció a Aixovall

Per El Periòdic

Una acció del partit entre la UE i La Adelita en lliga, el 7 de febrer passat.
Una acció del partit entre la UE i La Adelita en lliga, el 7 de febrer passat. | FAF
Demà espera a l’Estadi Comunal (17.00 hores) una final de la Copa Constitució inèdita amb dos premis d’enorme transcendència. UE Santa Coloma i La Adelita UE Engordany es juguen aixecar un títol i, sobretot, guanyar-se una plaça al bombo de la primera ronda prèvia de l’Europa League 2015-2016. En els dos precedents d’aquest curs en lliga la UE va guanyar a la primera volta 0-2 i La Adelita a la segona 0-3.
 
El camí de l’equip que dirigeix Emiliano González fins a la final va començar als quarts, deixant enrere la Penya Encarnada en aquesta ronda (1-3) i el seu veí Don Denis a les semifinals (0-1). Els d’Otger Canals, de la seva banda, van iniciar el camí a la Copa a vuitens davant l’Extremanya (0-5), es van desfer del Lusitans les Barques a quarts (2-4) i del Tic Tapa Sant Julià a semis (1-2). 
 
Cinc hores abans de la final, a Aixovall, comença la jornada de futbol amb el partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera entre el CE Carroi, segon classificat de la lliga Biosphere, i l’FC Encamp, penúltim de la Grup Becier. La tornada, el 22 de maig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT